Rationel Træning

For hold og individuelle.

Krop og sind hænger sammen og det er min påstand, at langt de fleste mentale udfordringer vi ser i dag er relateret til, at vi ikke udfordrer og bruger vores krop og hjerne som vi evolutionært er udviklet til.

Parasympaticus.dk vil gerne bidrage positivt til at vende den udvikling

- vi kalder det "Rationel Træning”. Ved rationel træning bruger vi hele kroppen og anvender det naturligste miljø der findes som platform – Naturen og vi gør det sammen.

Alle indtryk og belastninger fra dagen samles i kroppen og skal forløses igennem kroppen for at nulstille til morgendagens udfordringer. Derfor er træningen sammensat så vi belaster og bruger hele kroppen og udfordrer hinandens gennem løb, HIIT, tovtrækning, armgang, trække, skubbe, løfte, bokse, bryde, slag og spark mv., i et planlagt forløb. Med en træner der guider og hjælper alle individuelt, så alle får den optimale træning.

Vi griner, græder, råber, bløder, sveder og vi gør det sammen - og vi har det skønt bagefter. Det øger trivslen, giver mere energi og stærkere krop!

Vil du være med, så tag kontakt til mig og lad os komme i gang

Jeg vil gerne træne

Om træningen

Holdtræningen for mænd og kvinder.

Der er løbende optag på begge hold, så hvis du er frisk på at blive udfordret i fede rammer og godt selskab så kontakt mig.

HOLD FOR KVINDER (Opstart 29/8-2022)
Træningstider for holdet er Mandag kl 07.30-08.30 samt onsdag kl 1830-1930. (Første gang mandag d. 29/8-2022)

Holdtræningen koster 800,00 pr. måned.

HOLD FOR MÆND
Træningstider for holdet er mandag kl 18.30-19.30, onsdag kl 08.00-09.00 samt fredag kl 14.00-17.00 (open gym)

Holdtræningen koster 1000,00 pr. måned.

Sted: Træningen foregår som hold på adressen Mosevangen 1b, 8410 Ebeltoft

Jeg tilbyder også individuel træning for både mænd og kvinder.

Jeg vil gerne træne

Hvorfor Rationel Træning?

Ved at kigge på den menneskelige evolution, har vi primært en krop og hjerne der er tilpasset jæger-samler-samfundet, som var vores livsform gennem ca. 240.000 år, men vi lever på en helt anden måde.

Mennesket har altid overlevet ved at tilpasse sig det miljø det lever i og vi skal naturligvis ikke tilbage til at være jæger-samlere, men der er en bagside af det komfortable liv som primært teknologi og industri har beriget os med.

Vi bruger og udfordrer simpelthen ikke vores krop tilstrækkeligt og det påvirker negativt vores fysiske og mentale sundhed.

Der er forskning der underbygger at den moderne mand, aldrig har været svagere for første gang i historien, målt på en række afgørende parametre.

Vores testosteron niveau er faldet med 1% pr. år siden 1987, så i 2017 var mænds testosteron niveau 30% lavere end hos vores forældre for bare 30 år. Lavere testosteron er forbundet med bl.a. depression, overvægt og nedsat kognitiv funktion. Vores sædkvalitet er faldet med 60% siden 70'erne!!!

Fortidens trusler fra vilde dyr og fjendtlige nabostammer der kunne stresse vores nervesystem er i dag afløst af deadlines, e-mails, økonomiske kvaler, overstimulering fra medier osv.

Derfor er det vigtigere end nogensinde, at komme ud og bruge sin krop fysisk. Det er målet med vores Rationel Træning.

https://parasympaticus.dk/wp-content/uploads/2021/08/Para_holdT-500x350.jpeg