Rationel Træning

For hold og individuelle.

Ved at kigge på den menneskelige evolution, har vi primært en krop og hjerne der er tilpasset jæger-samler-samfundet, som var vores livsform gennem ca. 240.000 år, men vi lever på en helt anden måde.

Mennesket har altid overlevet ved at tilpasse sig det miljø det lever i og vi skal naturligvis ikke tilbage til at være jæger-samlere, men der er en bagside af det komfortable liv som primært teknologi og industri har beriget os med.

Vi bruger og udfordrer simpelthen ikke vores krop tilstrækkeligt og det påvirker negativt vores fysiske og mentale sundhed.

Der er forskning der underbygger at den moderne mand, aldrig har været svagere for første gang i historien, målt på en række afgørende parametre.

Vores testosteron niveau er faldet med 1% pr. år siden 1987, så i 2017 var mænds testosteron niveau 30% lavere end hos vores forældre for bare 30 år. Lavere testosteron er forbundet med bl.a. depression, overvægt og nedsat kognitiv funktion.

Om træningen

Holdtræningen er kun for mænd pt., men der arbejdes på at samle et kvindehold.

Der er løbende optag på holdet, så hvis du er frisk på at blive udfordret i fede rammer og godt selskab så kontakt mig.

Træningstider for hold er mandag kl 19.30-20.30, onsdag kl 08.00-09.00 samt fredag kl 14.00-17.00 (open gym)

Holdtræningen koster 1000 kr. pr. md., med mulighed for op til 12 gange træning pr. md.

Jeg tilbyder også individuel træning for både mænd og kvinder.

Jeg vil gerne træne

Vores sædkvalitet er faldet med 60% siden 70'erne!!!

Krop og sind hænger sammen og det er min påstand, at langt de fleste mentale udfordringer vi ser i dag er relateret til, at vi ikke udfordrer og bruger vores krop og hjerne som vi evolutionært er udviklet til.

Parasympaticus.dk vil gerne bidrage positivt til at vende den udvikling

- vi kalder det "Rationel Træning".

Ved rationel træning bruger vi hele kroppen og anvender det naturligste miljø der findes som platform – Naturen og vi gør det sammen.

Fortidens trusler fra vilde dyr og fjendtlige nabostammer der kunne stresse vores nervesystem er i dag afløst af deadlines, e-mails, økonomiske kvaler, overstimulering fra medier osv.

https://parasympaticus.dk/wp-content/uploads/2021/08/Para_holdT-500x350.jpeg

Alle indtryk og belastninger fra dagen samles i kroppen og skal forløses igennem kroppen for at nulstille til morgendagens udfordringer. Derfor er træningen sammensat så vi belaster og bruger hele kroppen og udfordrer hinandens gennem løb, HIIT, tovtrækning, armgang, trække, skubbe, løfte, bokse, bryde, slag og spark mv. 

Vi griner, græder, råber, bløder, sveder og vi gør det sammen - og vi har det skønt bagefter.

Træningen er næsten altid afvekslende eller som minimum med nye indslag, så vi får udfordret vores komfortzone.

Endnu er ingen kommet til skade - udover skræmmer og blå mærker, men i stedet hører vi om nul rygproblemer siden opstart, evne til at stå op ved skrivebordet hele dagen, langt bedre søvn, betydelig bedre form og mere overskud og gennemgående noget der ses frem til som et meningsfuldt break fra hverdagen.

Jeg vil gerne træne